کاربردهای پیشنهادی:
• فراورده های گوشتی
• نان و محصولات بیکری
• بسته بندی در خلا
خواص تغذیه ای:
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|
مزایای تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و ساختار محصول نهایی
• حفظ لطافت و افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی
• فیلر(پر کننده)
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
ویژگی های ساختاری:
• خاصیت ژل سازی و توزیع یکنواخت رطوبت
• افزایش حجم و ویسکوزیته
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• فاقد E-number
|