مزایای تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و افزایش استحکام محصول
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• حفظ لطافت و تازگی، افزایش زمان ماندگاری محصولات
• کاهش ضایعات در طول پر شدن
• حفظ ساختار و قوام محصول در حین فرایند تولید
• پرشدن و چسبندگی بهتر خمیر
• اجتناب از جدا سازی آب (ESP)
• حفظ کیفیت محصول در برابر انجماد و دیفراست
• قابلیت جذب بالای آب و روغن
• فاقد رنگ، بو و مزه
|
خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|