مزایای تکنولوژیکی:
• حفظ لطافت و تازگی، بالا بردن زمان ماندگاری محصول
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• قابلیت جایگزینی بخشی از کازئین وکازینات
• بهبود خاصیت جاری شدن و قوام محصول
• بهبود خواص ارگانولپتیکی و حس دهانی مطلوب تر
• یکنواختی، بهبود بافت و افزایش استحکام محصول
• کاهش میزان چسبندگی و توده (آنتی کیکینگ)
• جلوگیری از خروج آب و مواد مغذی (سینرزیس)
• توزیع یکنواخت رطوبت، افزایش ثبات میکرویبولوژیکی
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• فاقد رنگ، بو و مزه
|
خواص فیزیولوژیکی :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|