مزایای تکنولوژیکی:
• کاهش خردشدن و ضایعات
• تسریع در خشک شدن محصول نهایی
• بهبود بافت و افزایش استحکام محصول نهایی
• بهبود خواص ارگانولپتیکی و حس دهانی مطلوب تر
• جلوگیری از ایجاد لکه¬های سفید رنگ در سطح محصول نهایی
• افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• حاوی98درصد فیبر رژیمی
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
|
خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|