مزایای تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و افزایش استحکام محصول
• حفظ لطافت و تازگی، بالا بردن زمان ماندگاری محصولات
• توزیع یکنواخت رطوبت، جلوگیری از افت وزن بویژه در محصولات دودی
• حفظ کیفیت محصول در برابر انجماد و دیفراست
• جلوگیری از خروج آب و عصاره (سینرزیس)
• جلوگیری از کوچک شدن و دفرمه شدن محصول به هنگام سرخ کردن
• بهبود خواص ارگانولپتیکی و حس دهانی مطلوب تر
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
|
خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|